Je bestelling

Coronavirus (COVID-19) - Ga naar ons Coronavirus-informatiecentrum voor de meest recente updates en reisinformatie.

:
:
:
Dagen
Uur
Minuten
Seconden

Geweldige treinavonturen voor 2021

Waar ga jij in het nieuwe jaar naartoe?

 

Het nieuwe jaar is bijna aangebroken, en dat betekent ook weer nieuwe kansen om met de trein door Europa te reizen. Bekijk onze Geweldige Treinavonturen voor 2021 en kies welke routes bovenaan jouw verlanglijstje komen te staan.

Bekijk onze geweldige treinavonturen

1. Het Baltische avontuur

View on the Cathedral in Talinn, Estonia

In 2021 kun je met je Interrail Pas in Estland en Letland reizen. Begeef je buiten de gebaande paden met deze avontuurlijke route en wees een van de eerste Interrail-reizigers die de pracht van de Baltische staten ontdekt.

2. Mediterraan Europa

Nice in France

Reis langs de iconische kusten van het Middellandse Zeegebied met deze zonnige route. Je begint in Valencia en eindigt in Rome, en de trein voert je langs 10 beroemde kuststeden in Spanje, Frankrijk en Italië.

3. Midzomernachten in Noorwegen

Fjord and waterfall in Norway

In Noorwegen vind je overal natuurlijke pracht, van diepe fjorden en hoge watervallen tot laagvlaktes en bossen vol met fauna. Verken dit prachtige land per trein en geniet zo van een aantal van de mooiste uitzichten van Europa.

4. Europa met de nachttrein

Station in Lisbon in the evening small

Reis 's nachts door Europa op een treinnetwerk dat nooit slaapt. Deze alternatieve route voert je door 5 Europese landen met alleen maar nachttreinen. Reis terwijl je slaapt en profiteer zo optimaal van het daglicht om alles te verkennen.

5. Nederland in 2021

Amsterdam in Summer

Het jaar 2021 belooft bijzonder te worden in Nederland. Het land organiseert het Eurovisie Songfestival en is gastland voor het Europees kampioenschap voetbal, dus het feest gaat de hele lente en zomer door.

Weet je niet waar je naartoe wilt in 2021? Gebruik onze Reisplanner om je route samen te stellen en je perfecte Interrail Pas te vinden!